Op vrijdag 13 september 2019 werd in de ECI Cultuurfabriek de expositie ‘DNA van Limburg – editie Roermond’ officieel geopend. De tentoonstelling nodigt bezoekers uit hun eigen identiteit te onderzoeken. Bezoekers denken mee en dragen actief bij aan het verhaal van Limburg en van Roermond.

De gratis toegankelijke expositie is ontwikkeld door het Limburgs Museum en was daar ook al eerder te zien. Nu reist de expositie door de provincie en brengt het Limburgs Museum deze naar verschillende locaties. Hij was al te zien in Venlo en Heerlen.

‘DNA van Limburg – editie Roermond’ is een boeiende, interactieve ervaring over burgerschap en verdraagzaamheid, gekoppeld aan de identiteit van Limburg en – in deze editie – Roermond. Daarnaast vinden diverse randprogramma’s plaats die zeker de moeite waard zijn.

Locatie: ECI Cultuurfabriek, ECI, Roermond

Data: de expositie is te bezichtigen tussen 14 september en 24 november 2019. Openingstijden vindt u op de website van de ECI Cultuurfabriek.

Share this post

X