foto: Merlijn Doomernik 

 foto: Bart Burghgraef 


 foto: Peter Wouters

In de media

22-04-2017
Het Financieele Dagblad
14-03-2017
De Volkskrant
11-03-2017
Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad

Inspiratieprijs 2013 uitgereikt aan Petra Stienen

Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg heeft de Inspiratieprijs 2013 toegekend aan Petra Stienen, veelzijdig publiciste en verteller die met haar bevlogenheid culturen weet te verbinden. De prijs is op 1 november 2013 uitgereikt door de voorzitter van het bestuur - de Commissaris van de Koning - Th.J.F.M. Bovens in Maastricht.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg reikt sinds 2011 in principe jaarlijks de Inspiratieprijs uit aan een persoon of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van letteren, virtual art, e-­cultuur, beeldende kunst, muziek, theater, dans, geschiedenis, natuurbehoud of monumentenzorg. Sidi el Karchi (2011, beeldende kunst) en Joost Vrouenraets (2012, dans) gingen laureaat Stienen voor. Dit jaar - 2013 - is gekozen voor de categorie letteren en geschiedenis.

Samenstelling jury
Matu Huijbregts, voorzitter jury; Jackie Smeets, bestuur Cultuurfonds; Fons Dejong, Theater aan het Vrijthof; Nard Reijnders, bestuur Cultuurfonds; Lodewijk Imkamp, bestuur Cultuurfonds en Mariëlle van Eijs, jurysecretaris.

Foto's

Foto's:Ilona van Genderen-Stort

Lees hier een verslag van Zij Spreekt