foto: Merlijn Doomernik 

 foto: Bart Burghgraef 


 foto: Peter Wouters

Contactinformatie

Het office management van Petra Stienen wordt verzorgd door Van der Lans Office Management. Voor het maken van een afspraak, meer informatie en overige vragen kunt u zich wenden tot:
 
Daniëlle van der Lans
Landgoed Huis met het Blauwe Dak
Rijksstraatweg 426
2243 CH  Wassenaar
Nederland
 
T: 00 31 (0)70 5123013
F: 00 31 (0)70 5119445

Vrijheidscollege

2 april 2015

In 1941 reageerde de Amerikaanse president Roosevelt in zijn State of the Union op de oorlog in Europa. In zijn toespraak, die ook wel de 'four freedoms speech' is gaan heten, benoemde hij vier fundamentele vrijheden die door de overheid moesten worden beschermd: de vrijheid van meningsuiting en religie en de vrijwaring van angst en gebrek. Roosevelt zag die vier vrijheden als een noodzakelijke voorwaarde voor een vreedzame samenleving.  Om dat idee levend te houden worden jaarlijks in aanloop naar Bevrijdingsdag de Vrijheidscolleges georganiseerd. Bekende Nederlanders spreken dan over deze vier thema’s. De eerste twee lezingen staan nu online en zijn van Petra Stienen en Gerdi Verbeet.

ZijSpreekt

Petra Stienen is verbonden aan ZijSpreekt en daar te boeken als spreker. 

MaximuM

Petra Stienen is onderdeel van het team van MaximuM, een gerenommeerd bureau op het gebied van coaching en trainingen. Bezoek de website